Chirtoacă nu va putea conduce astăzi primul troleibuz fără fir spre aeroport din cauza binomului Plahotniuc – Dodon Sau Păpușarule-Filip, când îl vom vedea pe Curcan la Mititica?

dorin-chirtoaca

Cu doar doi lei, putem ajunge până la aeroport. Primul troleibuz fără fir, de pe itinerarul cu numărul 30, va porni astăzi din Piaţa Marii Adunări Naţionale, iar primii pasageri vor călători gratuit. Printre pasageri, sau conducător al troleibuzului,  nu, va fi primarul Dorin Chirtoacă. Strâng pumnii de neputință și ură împotriva lui Plahotniuc care a dispus ca numele de familie al primarului să nu  figureze măcar în știre.

Astăzi, spre aeroportul internațional Chișinău vor porni primele patru troleibuze fără fir. E performanța edilului de Chișinău, Dorin Chirtoacă, aflat în arest la domiciliul din ordinul lui Plahontiuc-Dodon. Îmi aduc aminte cum Urechean acest harnic doar pentru el, fosăia la propriu, tot vorbind despre asamblarea noilor troleibuze. Până la urmă nu a mai făcut nimic. Acum, însă are gura cât o șură. Mereu îl critică pe Chortoacă și se bucură de arestul acestuia, susținându-l pe Plahotniuc în intenția de a schimba sistemul de vot.

Am spus și voi continua să repet – dacă binomul Dodon-Plahontiuc ar fi făcut măcar un procent pentru Chișinău din câte a realizat Dorin, lucrurile aveau să meargă strună. Aceștia sunt, însă preocupați de altceva – ei ne pregătesc nava cosmică pentru a ne propulsa pe orbita rusească.

Vă mau amintiți cum Dodon, candidat la funcția de primar al Chișinăului, a falsificat Monitorul Oficial al României: Procuratura generală a confirmat că Dodon a prezentat cu premeditare datele oficiale privind fondatorii şi acţionarii SC “Carpat Belaz Service”, companie prin intermediul căreia au fost achiziţionate de către Primăria municipiului Chişinău 102 troleibuze noi. “Conform raportului de constatare tehnico-ştiinţifică nr. 1313 din 16.06.2011 a Centrului Naţional de Expertize Judiciare al Ministerului Justiţiei din Republica Moldova s-a constatat că extrasul de pe aversul a 4 file care prezintă extrasul din Monitorul Oficial al României, partea IV, nr. 5334 din 25 septembrie 2008, depus la Procuratura Generală de către deputatul în Parlamentul Republicii Moldova Igor Dodon a fost realizat la imprimantă laser. Probabil, textul dat putea fi extras direct de pe internet”, se arată în răspunsul dat de procuratură. Procuratura Generală  a anunțat atunci anunţă că investigarea cazului  va continuă, iar, ulterior, vor fi prezentate rezultatele finale şi va fi adoptată o decizie pe acest caz.

Au trecut ani buni și nu mai vedem nicio decizie. Dodon, desgiur, trebuia eliminat din circuitul politic odată și pentru totdeauna. Dar el a continuat. Vă amintiți de refugiații sirieni care veneau să ocupe Moldova, ei fiind invitați aici de către Maia Sandu?

Deci, astăzi Chirtoacă, în arest la domiciliu, nu se va putea bucura împreună cu orășenii pentru performanța sa din cauza binomului Plahotniuc-DodonÎl întreb pe acest pitic: De ce Dodon nu  se află în arest? Oricum, onest, curat la suflet el a dispus ca pe troleibuze să fie scris la vedere: Stimați chișinăuieni, e meritul Dumneavoastră!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s