Maia si Andrei nici nu știu, de fapt, că Mântuitorul a spus: ,,Cine e fără de păcat, primul să arunce cu o piatră în mine!”.

36471647_1996087037091762_3456960369858183168_n

Chirtoaca și simpatizanții lui în PMAN, 1 iulie 2018

TĂCEREA DE AUR A LUI CHIRTOACĂ

Ieri, ex-primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, a fost prezent la mitingul de protest și sosirea lui în PMAN l-a făcut sa icnească pe Năstase, moldoveanul, care înloc de Gura Căinarului își reprima sughițurile cu apă minerală Evian.

Chirtoacă nu s-a mai urcat în scenă. A respectat sugestia lui Năstase de a se plimba prin mulțime. Faptul în sine, i-a adus un plus de popularitate .  Liberalul a făcut poze cu simpatizanții săi, adepți ai Unirii, care i-au dat o palmă zdravănă lui Andrei, cel arogant și vândut țopilor.

Lumea a plecat acasă nu cu ideile răsuflate ale rezoluției mitingului ci cu o convingere fermă – OAMENILOR LE STĂ ÎN PUTERE SĂ LE CEARA POLITICIENILOR SĂ SE UNEASCĂ PENTRU UNIRE, DEOARECE  NU EXISTĂ ALTA  SOLUȚIE DE VIITOR IN AFARĂ DE CEREREA LEGITMIĂ DE A FI ÎMPRENĂ CU FRAȚII PENTRU A AVEA O VIAȚĂ DEMNĂ.

Chirtoacă a fost catalizatorul acestui gând. În respectivul context, tăcerea de la mitingul de ieri a lui Chirtoacă a fost de aur.

eb3fb236981819401e0fabec56df12c6

DE CE NĂSTASE NU A VENIT LA PROTEST CU UN AVIONOI DE-AL NAȘULUI?

Deși a venit la protest cu un avionăș, luat de la fiică-sa, era mai bine să fi venit în PMAN cu un avion mare- de tot, dintre cele pe care le-a avut nașul său, Victor Țopa și care i le punea la dispoziție cetățeanului rus, Victor Bout, judecat în SUA la 25 de ani in SUA, privațiune de libertate pentru comercializarea ilegală a armamentului.

Unul Dumnezeu știe cât armament a vândut din Transnistria sub auspiciile lui Lucinschi, și Țopa, nașul lui Andrei. Asta contează mai puțin acum.

Contează că Andrei, cel cu palat și alte case mai mici, cu niște euro, foarte mulți la număr, transferați pe contul mamei  și a soacrei sale, a muncit alături de nașul său la Air Moldova.

Iată ce spune, săracul Năstase cu propria-i gură: Am demisionat din Procuratură pentru că trebuia să îmi întrețin familia. Cu salariul de procuror era imposibil. Eu am avut oferte de muncă de la mai multe întreprinderi: de la Calea Ferată din Moldova, de la Administraţia de Stat a Aviaţiei Civile din Moldova etc. Am acceptat oferta Air Moldova pentru că era de perspectivă, cu investiţii străine foarte mari. Este pură speculaţie că plecarea mea este legată de controalele la Air Moldova sau la ASAC şi dosare iniţiate contra lui Victor Ţopa. Eu nu am emis nicio ordonanţă pe numele lui Ţopa şi nu am fost implicat în dosarele intentate de procuratură contra lui. De fapt, abia în 2002, regimul comunist a pornit mai multe dosare contra lui Victor Ţopa.

Maia-Sandu-Plahotniuc-Dodon-958x479

MAIA SE TEME DE JUDECATA DNA-ULUI

Sandu, prietena de proteste a lui Năstase, e la fel de ”imaculată”. Ea știe că în R.Moldova există sute de pedagogi care ar putea spune cumea, împreună cu Grosu, unul dintre adjuncții săi, la comanda lui Filat înverzea școlile. Despre cazul intimidării profesorilor la conferința de la Leova de către Grosu am scris eu. Diva de Risipeni nu a catadicsit să răspundă.

Tot ea cunoaște un adevăr care îi provoacă frisoane, de fapt: în România, DNA judecă pentru abuz în serviciu. Iar ea a comis un abuz în serviciu când a semnat pentru cedarea miliardului în favoarea lui Filat, liderul  PLDM , ( Maia fost membra, deși  afirmă ca nu)și boss-ul ei, care a propus-o la funcția de prim ministru, unde așa și nu a mai ajuns, deoarece asupra lui Filat  a venit denunțul lui Shor.

descărcare (9)

CHIRTOACĂ E UN SFÂNT ÎN COMPARAȚIE CU SANDU ȘI NĂSTASE

Chirtoacă trebuia să rămână primar, deoarece vina lui nu a fost demonstrată în instanță. Neexistând o decizie judecătorească, Congresul Puterilor Locale și Regionale al Consiliului Europei  a adoptat o rezoluție în care a condamnat guvernarea de la Chișinău pentru faptul că l-a demis pe Chirtoacă, ales direct , de tei ori, primar  de către românii basarabeni ai capitalei .

E stranie coincidența, dar ca la comandă, nici Plahotniuc, nici Maia and Andrei nu au suflat o vorbă despre lucrările Congresului, nu l-au apărat pe Chirtoacă.

 Rezultă că acești trei au cu totul alte scopuri. Ei vor ca R.M. să fie o eternă groapă a corupției, o enclavă a terorismului și stalinismului cu Transnistria. În caz contrar, ar vedea complexitatea problemei și ar conștientiza că PAS cu PAS (îți place, Maia) problemele acestor trei palme de pământ pot fi rezolvate numai în Unire cu frații.

Și atunci să-mi spună cineva – de ce Maia si Andrei nu se pronunță pentru marcarea demnă a Centenarului Unirii la Chișinău, de ce agită ca niște zăpăciți drapelul moldovenismului primitiv pe care l-au împrumutat de la Dodon ți Usatâi, odinioară partenerii lor de DRUJBA si POBEDA, pe care îi mai iubesc și acum?

Screen_Shot_2018-05-21_at_10.20_.29_

CORCITURA CIVICO-PARTINICĂ A BINOMULUI SANDU-NĂSTASE ARATĂ JALNIC

Am scris deja că ieri  binomul Năstase și Sandu s-au blocat cu o corcitură partinico-civică de care nu s-a mai văzut, nu s-a mai auzit. Credeam că indivizi ca Munteanu, etc. își dau seama că FORMAREA UNUI FRONT PENTRU REZISTENȚĂ NAȚIONALĂ presupune, apriori, eliminarea partidelor din structură. Nu. Acești indivizi au devenit lăturașii DADONILOR, împinși fiind aici de către Babrăroșie care are banii lui Soros și o soție în structurile de conducere ale Maiușkăi, cea care din verde a devenit soristă.

Barbăroșie a comandat sondaje, a tras de păr cifrele legate de unionism așa după cum a înțeles el mai bine.  În sondajele lui unioniștii ba creșteau în R.M., ba descreșteau ca număr, în funcție de atitudinea celui mai ferm unionist Ghimpu față de Plahotniuc.

 

NU ROMÂNIA VREA SĂ NE OCUPE, CI RUSIA ADUSĂ LA NOI DE SANDU, NĂSTASE, DODON și USATÂI

Evident, în atare condițiuni este imposibil să creezi o mișcare civică, una capabilă să înfăptuiască o revoluție pașnică așa după cum suntem învățați de către Sharp în monumentala operă ” From Dictatorship to Democracy, A Conceptual Framework for Liberation” în care arăta că ”Unele țări străine ne vor susține în lupta împotriva dictaturii doar pentru a obține controlul politic, militar sau economic asupra statului ( vostru)

Unica soluție rămân în acest context partidele unioniste de orientare pro-europeană. Or, nici un stat , în afară de România nu poate fi mai interesat în obținerea libertății de către frații lor de sânge care formează cel de-al doilea stat românesc.

Deci, așa după cum au spus oamenii la miting ieri, nu poți da astăzi cu piciorul în unul, mâine în altul,  împărtășind, în același timp iluzia că mâine piața va fi plină.

Toți sunt cu păcate mai mare sau mai mici. Deci, în numele acestui popor cu sufletul la gură, dar nu pentru Filat și țopi, avem obligația de a face abstracție de trecut pentru a câștiga viitorul copiilor noștri. Să lăsăm trecutul pentru timpuri mai bune.

Bataie-Andrian-Candu-Maia-Sandu-copy

MAIA SI PROVERBUL CU PIELEA RĂPĂNOASĂ

Nu cred că Maia, cea care este pur și simplu năucitor de plată în gândirea ei de analfabetă, va accepta o largă coaliție. Ea a spus recent că alte partide nu vor intra în coaliția lor, a celor ”selecți. Ei vor racola în baza principiilor integrității câte un membru din aceste formațiuni.Exemplul unui rătăcit liberal pe nume Carp este evident în acest sens.

Vă imaginați, cea care a dat miliardul și i-a cântat în strună lui Filat, îi va judeca pe Ghimpu și Chirtoacă ca la purgatoriu, pretinzând că ea este Mesia?!

Individa uită că anume Ghimpu a spus că se fură Banca de Economii. Uita că Iurie Chirinciuc a prezentat în parlament raportul de alternativă privind situația de la BEM în care a arătat cine a pus mâna pe creditele neperformante.

Atunci individa era ministră. De ce a votat? De ce nu s-a ridicat în apărarea liberalilor? Are mult pufușor pe botișor această fecioară de Moldavie. Trebuie să și-l radă cu briciul înainte de a-i lua la mișto pe toți, împreună cu Andriuha, dus în excursie la Lubeanca de către Usatâi. Acesta ne-a promis Zid chinezesc pe Prut și-l va înălța cu ajutorul lui Năstase.

Maia, nu este departe de Plahotniuc care a cumpărat la bucată deputații comuniști, dar și pe foștii ei prieteni, împreună cu Leancă.

Ea, la fel ca și Năstase, trebuie să-și schimbe opțiunile dacă este interesată să fericească oamenii după cum declară cu bulbuci și banal de la tribuna PMAN.

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.