Maia Sandu, personal, il va incatusa pe Dodon dupa anticipate

589-dodon-maia-sandu-840x420

Dodon degeaba se umfla in pene: Maia Sandu, si nu doar ea, ii cunoaste pacatele pentru care trebuie demis si incatusat, fiindca e mai periculos decat Plahotniuc

Urmaresc cu o suficienta doza de repulsie navetele lui Dodon pe la televiziunile rusesti, deschise cu banii lui Putin, televiziuni unde merge singur, fara a avea un oponent. Fie macar acela si Anatol Taranu, oricum, am afla niste adevaruri care i-ar scoate lui Dodon masca de pretins patriot.

Am scris, acum cativa ani, cum el, Dodon,  ii spunea doamnei Veronica Abramciuc de la care a preluat partidul socialist, ca banii pentru intretinerea formatiunii pot fi obtinuti prin santaj.

Doamna Abramciuc care se mai judeca si acum cu Dodon ca sa-si preia partidul a scris, manu propria, un articol si nu poate fi acuzata de minciuna. Iar sotul ei Valentin poate scrie o monografie despre asa-numitul presedinte.

Usatai, fostul consilier al lui Vlad Filat, a vazut cum Filat i-a dus servieta cu trei milioane de dolari astfel ca acesta sa iasa din partidul lui Voronin si sa-l voteze presedinte pe Timofti.

Ilan Shor care face dezvlauirea o condimenteaza astfel incat  Dodon nu are cum scapa basma curata. El a afirmat ca „banii respectivi” fuseseră luati „tot de la Banca de Economii”.„ erau bani pe care Filat i-a transmis lui Dodon pentru alegerea lui Timofti președinte. .. Dar nu a fost singura geantă. Au fost mai multe”, a declarat acesta.

Toti stim ca anterior Filat a examinat de-a fira par modul in care au fost efectuate lucrarile de constructie a caii ferate ce uneste portul international Giurgiulesti cu alte ramificatii, Dodon fiind responsabil de edificarea ei. Filat acumula fapte reprobabile de-ale lui Dodon si le are, caci taranii i s-au plans cum Dodon le-a luat la un pret de nimic pamanturile.

Toata lumea cunoaste schemele cu peste si pulpe Bush trecute prin Transnistria si aduse la pietele din Chisinau de catre cumatrul lui Dodon, Viorel Melnic.

Soferii de tiruri care transportau fructe si legume la Moscova si in alte orase ale Rusiei binefacere a lui Dodon) s-au plans in repetate randuri ca oamenii lui scot de pe ei un paraindarat  (otcat) care ii lasa fara niciun venit practic.

Dodon a fost protagonistul incheierii acordului injositor pentru comercializarea gazelor cu Rusia, semnat de catre Greceanai, astfel ca sa fim dependenti mereu de Kremlin.

Recunoasterea Gagauziei ca republica independenta, promovarea secesionsimului in Transnistria prin afirmatia ca noi am inceput razboiul si ca Snegur trebuie sa-si ceara scuse de la cei care au atentat la independenta R.M., admiterea ei in calitate de observator in Uniunea Eurasiatica sunt doar cateva dintre probele ce denota ca Dodon este un tradator de tara.

Ultimul care l-a prins cu rata in gura a fost Plahotniuc. Imaginile televizate in care Dodon ii cere un milion de dolari pentru aprovizionarea cu de toate a partidului au devenit crestomatice.

Intrebarea care se pune acum e fireasca: “Cunoaste sau nu Maia Sandu aceste delict ale lui Dodon?

Ca una ce nu i-a intins mana nici la prima confruntare in dezbaterile televizate, dar nici peste ani la o intrevedere la care urma sa fie discutat viitorul aliantei Kozak, conchidem ca ea este bine documentata. Stie ce fel de poama e Dodon.

Dar a cedat la sugestiile partenerilor de dezvoltare, cu toate ca i-a convins ca lupu paru-si schimba, iar naravul-ba. Acum, dupa ce i-a convins ca Dodon vrea sa edifice o anexa a Rusiei, un Kaliningrad doi in coastele Romaniei asupra careia vor fi indreptate rachetele rusesti, dar si asupra Ucrainei pe care Kremlinul vrea sa o cotropeasca, Maia Sandu a pus cutitul in prag.

Ea a adus probe elecovente partenerilor de dezvoltare si a declarat ca Dictatura pe care vrea sa o edifice Dodon nu va purta semnatura SANDU. EA RAMANE CU POPORUL.

Impreuna cu ea va fi si Andrei Nastase asupra caruia au indreptat tunurile propagandistice armatele de mercenari mediatici ai lui Dodon si Plahotniuc.

Evident, fractiunea democrata nu va vota motiunea de cenzura a ciumei rosii. Ei nu vor intra in sala de sedinte ca si deputatii lui Shor.

Exista asemenea precedente. E vorba de cazul cand Ion Sturza trebuie sa fie votat prim ministru.

Deci, Maia Sandu a apreciat corect momentul. Bat la usa anticipatele. Iar ele, alegerile parlamentare vor fi efectuate concomitent cu cel prezidentiale.

Scriu aceste randuri in momente deloc simple ale vietii mele, cand satrapii lui Dodon ma ataca pe toate caile ca sa ma reduca la tacere. Nu-mi vor rupe, insa penita. Nu ma vor cumpara ca pe mult altii.

Eu sunt cu cei multi carora le-am slujit cu devotament in numele cauzei de a ramane oameni , stapani pe pamantul in care-si duc somnul de veci stramosii lor.

Sun sigur, la fel ca mine gandesc milioane. Sunt sigur putem crea o miscare nationala autentica in care nu functiile vor prevala ci demnitatea si credinta in adevar.

Dodon are acest tablou in fata. Nesustinut de Plahotniuc el va pierde a doua confruntare cu Maia Sandu care vrea sa traim in dreptate.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.